La opt ani, Cezara îi cere mamei să o dea cu ruj “ca să nu mai fugă copiii”. Boala de care suferă a lăsat-o fără păr și fără prieteni…

Cezara are ochii mari, zâmbește des, în ciuda durerilor provocate de tratamentul la care este supusă în fiecare săptămână. În 2016, medicii au diagnosticat-o cu leucemie, a stat internată, a urmat terapii. Părea că se face bine când vestea recidivării cancerului a adus-o iar pe patul de spital. De când i-a căzut părul, Cezara o roagă pe mami să o dea cu ruj, “ca să fie și ea frumoasă”.

Povestea fetițitei de nici opt ani, din Bistrița, care suferă de leucemie și care are nevoie urgentă de un tratament vital în Turcia a înduioșat comunitatea locală.

Cezara a fost diagnosticată cu Leucemie în 2016, notează publicația locală bistriteanul.ro. A făcut tratamentele necesare și boala a dispărut. Acum doua luni însă, o veste sumbră a venit din nou peste familia Mureșan. Cancerul a recidivat, iar Cezara are nevoie, din nou, de tratament.

De această dată însă, șansa ei la viață este tratamentul dintr-o clinică din Turcia. Doar că banii necesari sunt mult peste puterile familiei. E vorba de 150.000 de euro.

Strângere de fonduri pentru ca Cezara să primească tratament de specialitate în Turcia.

Loading...